Du behöver

  • 500 g innanlår strimlat

Marinad:

4 msk hoisinsås
2 msk olja
1 msk ingefära riven
1 st vitlöksklyfta pressad
1 msk chilifrukt färsk hackad röd
1 st apelsin

Grönsaker:

2 st morötter
1 st salladslök knippe
2 dl broccolibuketter
2 dl vattenkastanjer

Tillbehör:

ris

Det här behövs för 4 port:

Gör så här

1
Blanda samman hoisinsås, olja, ingefära, vitlök, chili och saften ur en pressad apelsin. Lägg det strimlade köttet i marinaden. Låt det stå i minst 30 minuter.

2
Skär morötter och salladslök i bitar. Låt det mesta av marinaden rinna av köttet (spara marinaden), fräs köttet färdigt i en panna. Tag upp köttet. Stek samtliga grönsaker och när de är färdiga, tillsätt köttet och marinaden. Låt allt bli varmt.