Du behöver

  • pasta ca 250 g valfri
  • 1 st grillad kyckling
  • 4 msk pesto
  • 1 pkt haricots verts
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 st paprika liten gul
  • 2.5 dl matlagningsgrädde
  • salt och peppar
  • 1 st pinjekärnor

Det här behövs för ca 4 port:

Gör så här

1
Befria kycklingen från skinn och ben. Skär köttet i mindre bitar.

2
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Lägg i haricots verts mot slutet av koktiden.

3
Skala och hacka vitlöken. Kärna ur och tärna paprikan. Fräs vitlök och paprika mjukt och glansigt i lite matfett någon minut. Tillsätt grädde och pesto. Låt det koka upp. Rör ner kycklingen och låt allt bli genomvarmt. Smaka av vmed salt och poeppar.

4
Blanda samman pastan med kycklingröran och strö lätt rostade pinjekärnor över. Bjud gärna en tomatsallad till.