Du behöver
- pasta ca 250 g valfri
- 1 st grillad kyckling
- 4 msk pesto
- 1 pkt haricots verts
- 2 st vitlöksklyftor
- 1 st paprika liten gul
- 2.5 dl matlagningsgrädde
- salt och peppar
- 1 st pinjekärnor
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
Befria kycklingen från skinn och ben. Skär köttet i mindre bitar.
2
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Lägg i haricots verts mot slutet av koktiden.
3
Skala och hacka vitlöken. Kärna ur och tärna paprikan. Fräs vitlök och paprika mjukt och glansigt i lite matfett någon minut. Tillsätt grädde och pesto. Låt det koka upp. Rör ner kycklingen och låt allt bli genomvarmt. Smaka av vmed salt och poeppar.
4
Blanda samman pastan med kycklingröran och strö lätt rostade pinjekärnor över. Bjud gärna en tomatsallad till.