Du behöver

  • 4 st paprikor medelstora
  • 1 msk olivolja
  • 1 st vitlök delad på mitten
  • 1 st gul lök
  • 1 st squash
  • 400 g blandfärs
  • 1.5 dl köttbuljong
  • 1 tsk oregano
  • salt och peppar
  • 100 g fetaost

Tillbehör:

pasta
sallad

Ugn: 225°

Det här behövs för 4 port

Gör så här

1
Dela paprikorna på längden. Tag bort kärnorna. Pensla halvorna med lite olivolja och gnid in dem med en halverad vitlöksklyfta. Ställ dem i en smord form.

2
Hacka löken och riv squashen. Fräs färsen och tillsätt lök och squash. Häll över köttbuljong. Smaksätt med 1 tsk oregano, salt och svartpeppar. Låt det puttra några minuter.

3
Smula ner fetaost och rör om. Fördela köttfärsröran i paprikorna. Ställ in dem i ugn ca 10 minuter.