Du behöver

  • 1 st gul lök
  • 1 st paprika gul
  • 1 st tomat
  • 1 st röd chili
  • 1.5 st vitlöksklyftor
  • 2.5 dl fiskbuljong
  • 1 msk tomatpuré
  • 3 msk lätt crème fraiche
  • 0.5 st kräftstjärtar

Tillbehör:

125 g pasta

Det här behövs för 2 port:

Gör så här

1
Skala och finhacka löken. Kärna ur och tärna paprikan. Tärna tomaten. Ta bort kärnor och hinnor från chilin. Finhacka den.

2
Fräs lök och paprika i lite matfett tills löken är mjuk och glansig.

3
Tillsätt pressad vitlök, chili och tomathack. Späd med buljong och tomatpuré. Låt alltsammans puttra på svag värme 8-10 minuter.

4
Rör ner mini fraiche och låt koka upp. Låt kräftstjärtarna rinna av och lägg sedan ner dem i såsen. Låt allt bli genomvarmt utan att koka. Smaka av.

5
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar och servera den tillsammans med kräftsåsen.