Du behöver
- 1 st gul lök
- 1 st paprika gul
- 1 st tomat
- 1 st röd chili
- 1.5 st vitlöksklyftor
- 2.5 dl fiskbuljong
- 1 msk tomatpuré
- 3 msk lätt crème fraiche
- 0.5 st kräftstjärtar
Tillbehör:
125 g pasta
Det här behövs för 2 port:
Gör så här
1
Skala och finhacka löken. Kärna ur och tärna paprikan. Tärna tomaten. Ta bort kärnor och hinnor från chilin. Finhacka den.
2
Fräs lök och paprika i lite matfett tills löken är mjuk och glansig.
3
Tillsätt pressad vitlök, chili och tomathack. Späd med buljong och tomatpuré. Låt alltsammans puttra på svag värme 8-10 minuter.
4
Rör ner mini fraiche och låt koka upp. Låt kräftstjärtarna rinna av och lägg sedan ner dem i såsen. Låt allt bli genomvarmt utan att koka. Smaka av.
5
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar och servera den tillsammans med kräftsåsen.