Du behöver
- 200 g lövbiff
- 1 st purjolök liten
- 1 st paprika
- 75 g haricots verts
- 112.5 g äggnudlar
Marinad:
1 msk japansk soja
1 msk kalvfond
1 tsk sesamolja
1 tsk ingefära riven
1.5 krm sambal oelek
Det här behövs för ca 2 port:
Gör så här
1
Blanda samman alla ingredienserna till marinaden. Strimla biffarna och lägg ner köttet i marinaden. Låt det stå framme ca 15 minuter och marineras.
2
Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar. Låt dem rinna av.
3
Kärna ur paprikan och strimla den. Ansa och strimla purjolöken. Tina haricots verts.
4
Bryn den marinerade lövbiffen och grönsakerna i lite matolja ca 3 minuter.
5
Tillsätt nudlarna och salta lätt. Woka i ytterligare ca 1 minut.