Du behöver

  • 200 g lövbiff
  • 1 st purjolök liten
  • 1 st paprika
  • 75 g haricots verts
  • 112.5 g äggnudlar

Marinad:

1 msk japansk soja
1 msk kalvfond
1 tsk sesamolja
1 tsk ingefära riven
1.5 krm sambal oelek

Det här behövs för ca 2 port:

Gör så här

1
Blanda samman alla ingredienserna till marinaden. Strimla biffarna och lägg ner köttet i marinaden. Låt det stå framme ca 15 minuter och marineras.

2
Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar. Låt dem rinna av.

3
Kärna ur paprikan och strimla den. Ansa och strimla purjolöken. Tina haricots verts.

4
Bryn den marinerade lövbiffen och grönsakerna i lite matolja ca 3 minuter.

5
Tillsätt nudlarna och salta lätt. Woka i ytterligare ca 1 minut.