Du behöver

  • 3 st ägg
  • 1.5 dl socker
  • 0.75 dl potatismjöl
  • 2 msk kakao
  • 1 tsk bakpulver

Ugn: 250°

Fyllning:

200 g philadelphiaost
1 dl kesella
2 dl florsocker
saft rivet skal och av 1

Det här behövsför ca 8 bitar:

Gör så här

1
Vispa ägg och socker pösigt.

2
Blanda mjöl, kakao och bakpulver väl. Rör ner det i äggsmeten.

3
Bred ut smeten i en bakpappersklädd långpanna, ca 30 x 40 cm. Grädda mitt i ugnen i ca 5 minuter. Pröva med en sticka.

4
Stjälp upp kakan på sockrat papper eller fuktad duk. Dra av papperet och låt kakan kallna under formen.

5
Vispa samman alla ingredienserna till fyllningen till en jämn smet. Bred ut den på den kalla kakan och rulla ihop från långsidan.