Du behöver
- 600 g torskfilé
 - 1 bitar rotselleri ca 75g
 - 1 st fänkålsstånd
 - 1 st grön paprika
 - 1 st purjolök
 - 2 msk vetemjöl
 - 1 l vatten
 - 3 st fiskbuljongtärning
 - 1 bitar citronskal
 - 1 dl grädde
 - salt och peppar
 
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
                Skär fisken i ca 2×2 cm stora bitar. Skala och tärna sellerin. Ansa och tärna fänkålen. Kärna ur och tärna paprikan. Ansa och strimla purjolöken
            
2
                Fräs selleri och fänkål i lite matfett utan att det får färg. Strö över mjöl och rör om. Späd med vatten och låt det koka upp.
            
3
                Tillsätt buljongtärningar och citronskal. Låt det koka på svag värme under lock ca 10-12 minuter.
            
4
                Lägg ner fisk, paprika och purjolök. Låt soppan koka i ytterligare ca 3-4 minuter. Rör ner grädden och smaka av med salt och peppar.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






