Du behöver

  • 600 g strömmingsfilé
  • 1 st ansjovisfiléer liten burk
  • 5 msk kaviar rökt
  • 1 st purjolök liten
  • 3 dl vispgrädde

Garnering:

hackad gräslök

Ugn: 225°

Det här behövs som ensamrätt för ca 4 port:

Gör så här

1
Skölj strömmingen och låt den rinna av väl. Rulla samman dem med skinnsidan utåt. Lägg dem i smord eldfast form.

2
Hacka ansjovisen. Ansa och hacka purjolöken. Fördela det över strömmingsrullarna. Rör ut grädden med kaviar och ringla den över strömmingen.

3
Ställ formen mitt i ugnen ca 25 minuter eller tills lådan har fin färg.

4
Strö över hackad gräslök. Kokt färskpotatis är gott till.

Portioner
0 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows