Du behöver

  • 1 st grillad kyckling
  • 3 dl crème fraîche gärna lätt
  • 100 g ädelost

Garnering:

sallad
persilja
cocktailtomater

Ugn: 225°

Det här behövs för 4-6 port:

Gör så här

1
Dela kycklingen i mindre bitar. Ta bort de största benen och eventuellt skinnet. Lägg köttet i en smord ugnssäker form.

2
Smula ner osten i creme fraiche i en kastrull. Värm under omrörning tills osten har smält.

3
Häll såsen över kycklingen. Gratinera mitt i ugnen i ca 15 minuter. Garnera och servera med färskpotatis och sallad.


Kommentar:
Numera finns det creme fraiche smaksatt med ädelost. Den är utmärkt att använda till kycklingen. Uteslut då osten. Det går också ganska snabbt att laga rätten av kycklingbröst, som du först bryner snabbt.

Portioner
0 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows