Du behöver
- 1 st grillad kyckling
- 3 dl crème fraîche gärna lätt
- 100 g ädelost
Garnering:
sallad
persilja
cocktailtomater
Ugn: 225°
Det här behövs för 4-6 port:
Gör så här
1
Dela kycklingen i mindre bitar. Ta bort de största benen och eventuellt skinnet. Lägg köttet i en smord ugnssäker form.
2
Smula ner osten i creme fraiche i en kastrull. Värm under omrörning tills osten har smält.
3
Häll såsen över kycklingen. Gratinera mitt i ugnen i ca 15 minuter. Garnera och servera med färskpotatis och sallad.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows
Numera finns det creme fraiche smaksatt med ädelost. Den är utmärkt att använda till kycklingen. Uteslut då osten. Det går också ganska snabbt att laga rätten av kycklingbröst, som du först bryner snabbt.