Du behöver

  • 250 g lövbiff
  • salt och peppar
  • 3 msk keso
  • 0.5 st vitlöksklyfta
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 msk hackad dragon

Färskpotatissallad:

400 g färskpotatis
0.5 st purjolök liten
0.5 st röd paprika
0.5 st sparris bunt grön

Dressing:

1 msk matolja
1 msk vit balsamvinäger
3 msk vatten
salt och peppar
1.5 msk gräslök finhackad

Det här behövs för 2 port:

Gör så här

1
Skala eventuellt potatisen. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Kasta bort vattnet och låt potatisen svalna. Ansa sparrisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten ca 5-10 minuter. Skär stjälkarna i mindre bitar.

2
Ansa och strimla purjolöken. Kärna ur och tärna paprikan. Blanda samman potatisen med grönsakerna i en skål.

3
Vispa samman ingredienserna till dressingen och ringla den över potatisskålen. Rör om försiktigt.

4
Rör samman keso med pressad vitlök, finhackad dragon och finhackad persilja.

5
Lägg ut biffarna på arbetsbordet. Krydda med salt och peppar. Lägg en klick keso på varje biff och vik dem dubbla. Fäst samman med tandpetare.

6
Stek biffarna i ytterst lite matfett i en fettsnål stekpanna några minuter på varje sida.

Portioner
0 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows