Du behöver

  • 2 dl avorioris
  • 1 st gul lök
  • 1 msk olivolja
  • 4.5 dl grönsaksbuljong
  • fiskfilé ca 600 g
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 msk flytande margarin
  • salt och peppar
  • 2 msk hackad persilja
  • 2 tsk rivet citronskal
  • 150 g champinjoner
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk flytande margarin
  • 1 näve ruccolasallad
  • salt
  • vitpeppar nymalen

Till 4 port behövs:

Gör så här

1
Hacka löken och fräs den tillsammans med riset i 1 msk olivolja. Häll över buljong. Börja med den mindre mängden, rör om och fyll på med mer buljong efter hand. Koka ca 20-25 minuter.

2
Vänd fisken i vetemjöl, krydda med salt och peppar. Stek försiktigt i pannan. Strö över en blandning av persilja och citronskal.

3
Skiva och stek svampen, vänd ner ruccolan och krydda med salt och peppar. Lägg riset på ett fat, fyll på med svamp och fisk.

Portioner
0 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows