Du behöver
- 2 dl avorioris
- 1 st gul lök
- 1 msk olivolja
- 4.5 dl grönsaksbuljong
- fiskfilé ca 600 g
- 2 msk vetemjöl
- 2 msk flytande margarin
- salt och peppar
- 2 msk hackad persilja
- 2 tsk rivet citronskal
- 150 g champinjoner
- 1 st vitlöksklyfta
- 1 msk flytande margarin
- 1 näve ruccolasallad
- salt
- vitpeppar nymalen
Till 4 port behövs:
Gör så här
1
Hacka löken och fräs den tillsammans med riset i 1 msk olivolja. Häll över buljong. Börja med den mindre mängden, rör om och fyll på med mer buljong efter hand. Koka ca 20-25 minuter.
2
Vänd fisken i vetemjöl, krydda med salt och peppar. Stek försiktigt i pannan. Strö över en blandning av persilja och citronskal.
3
Skiva och stek svampen, vänd ner ruccolan och krydda med salt och peppar. Lägg riset på ett fat, fyll på med svamp och fisk.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows