Du behöver

  • 1 st lök gul hackad
  • 1 st paprika röd tärnad
  • 200 g champinjoner färska i klyftor
  • 2 msk smör eller margarin
  • 3.5 dl crème fraîche gärna lätt
  • 0.5 st fiskbuljongtärning smulad
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 krm vitpeppar
  • 1 st kajennpeppar knivsudd
  • 2 pkt crabsticks

Det här behövs för ca 4 port:

Gör så här

1
Fräs lök, paprika och svamp i fett några minuter.

2
Blanda ner creme fraiche och krydda med salt, peppar och fiskbuljongtärning.

3
Låt såsen puttra på svag värme under lock ca 5 minuter.

4
Skär crab-sticks i bitar och blanda ner. Låt såsen bli genomvarm och servera med nykokt pasta.

Portioner
0 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows