Du behöver
- 8 st pannkakor hemlagade eller köpta
- 1 pkt bladspenat
- 1 msk smör
- 500 g nötfärs
- 1 st lök liten hackad gul
- 1 pkt bacon strimlat
- 4 msk tomatpuré
- 0.5 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- 1 dl vatten
- 1 dl riven ost
Ugn: 200°
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
Grovhacka den avrunna spenaten. Fräs den hastigt i lite smör.
2
Fräs lök och bacon. Tillsätt färsen och bryn den tills den har fin färg. Rör ner tomatpuré, salt, peppar och vatten. Sjud några minuter. Smaka av med salt och peppar.
3
Lägg ett lager pannkaka i en smord ugnssäker form och bred över cirka hälften av färsröran. Lägg på ett lager pannkaka och täck med resten av färsröran, spenat och riven ost.
4
Gratinera mitt i ugnen i ca 15 minuter. Servera med grönsaker.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows