Du behöver

  • 8 st pannkakor hemlagade eller köpta
  • 1 pkt bladspenat
  • 1 msk smör
  • 500 g nötfärs
  • 1 st lök liten hackad gul
  • 1 pkt bacon strimlat
  • 4 msk tomatpuré
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 dl vatten
  • 1 dl riven ost

Ugn: 200°

Det här behövs för ca 4 port:

Gör så här

1
Grovhacka den avrunna spenaten. Fräs den hastigt i lite smör.

2
Fräs lök och bacon. Tillsätt färsen och bryn den tills den har fin färg. Rör ner tomatpuré, salt, peppar och vatten. Sjud några minuter. Smaka av med salt och peppar.

3
Lägg ett lager pannkaka i en smord ugnssäker form och bred över cirka hälften av färsröran. Lägg på ett lager pannkaka och täck med resten av färsröran, spenat och riven ost.

4
Gratinera mitt i ugnen i ca 15 minuter. Servera med grönsaker.

Portioner
0 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows