Du behöver
- 400 g torskfilé eller annan liknande fisk
 - 1 st purjolök
 - 2 st vitlöksklyftor
 - 2 st potatis
 - 2 st palsternackor
 - 1 bitar rotselleri
 - 8 dl fiskbuljong
 - 2 dl tomatjuice
 - 1 tsk dragon
 - salt och peppar
 - 1 st musslor burk
 
Till 4 port behövs:
Gör så här
1
                Skär färsk eller halvtinad fisk i bitar. Strimla purjolöken grovt. Hacka vitlöken. Skär potatis, palsternackor och rotselleri i stavar.
            
2
                Fräs purjolök, vitlök, potatis, palsternackor och rotselleri i lite flytande margarin. Häll över buljong. Låt det puttra i knappt 8 minuter.
            
3
                Tillsätt tomatjuice och fisk. Låt soppan puttra i ytterligare några minuter. Smaksätt med 1 tsk dragon, salt och peppar. Lägg slutligen ner musslor. Låt soppan bli varm. Servera med bröd.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






