Du behöver

  • 2 st kycklingfiléer
  • 0.5 msk olivolja
  • 0.5 msk vit balsamvinäger
  • 2 krm farinsocker
  • salt och peppar
  • 1.5 dl couscous
  • 1.5 dl hönsbuljong
  • 150 g broccolibuketter
  • 2 st vårlök
  • 9 st rädisor
  • rucolasallad

Örtröra:

75 g philadelphiaost (5%)
2.5 msk hackade örter t ex persilja, timjan, basilika

Det här behövs för 2 port:

Gör så här

1
Börja med att röra ut osten med finhackade örter. Ställ röran åt sidan.

2
Salta och peppra kycklingfiléerna. Bryn dem gyllene runtom i en fettsnål stekpanna i lite olja. Sänk värmen och låt dem eftersteka ca 10-12 minuter.

3
Rör samman balsamvinägern med farinsocker. Ringla det över kycklingfiléerna mot slutet av stekningen. Var nu uppmärksam, sockret bränner lätt. Vänd filéerna några gånger under tiden.

4
Koka upp buljongen och lägg i couscousen. Drag kastrullen från värmen och lägg på ett lock.

5
Ansa och skär vårlöken på snedden i små bitar. Ansa och skiva rädisorna. Koka upp lättsaltat vatten och lägg i vårlök och broccoli. Låt det sjuda enligt broccolins förpackning. Lägg i rädisorna så att de blir varma. Häll bort vattnet.

6
Rör i couscousen med en gaffel så att den blir luftig. Tillsätt grönsakerna och rucolablad.

7
Skär kycklingen i sneda skivor och lägg den ovanpå couscousen. Bjud örtröran till.

Portioner
0 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows