Du behöver
- 500 g korv mager
- 1 st blomkålshuvud
- 1 st purjolök
- 2 dl gröna ärtor
- 1.5 msk vetemjöl
- 2 dl grönsaksbuljong
- 2 dl mjölk
- 1 tsk timjan
- salt och peppar
- 2 msk persilja hackad färsk
Till 4 port behövs:
Gör så här
1
Skär korven i bitar. Skär ut små buketter av blomkålshuvudet. Skär purjolöken i bitar.
2
Fräs korv och blomkål i flytande margarin. Tillsätt vetemjöl. Häll över grönsaksbuljong och mjölk. Smaksätt med timjan, salt och peppar. Låt det puttra ca 5 minuter.
3
Tillsätt purjolök och ärter och låt grytan puttra i ytterligare några minuter. Strö över persilja. Servera med ris.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows