Du behöver

  • 4 skiva formbröd längdskuret vitt
  • 1.5 dl vispgrädde
  • 0.75 dl majonnäs
  • 1 tsk curry
  • 0.5 dl hackad dill
  • 500 g räkor med skal
  • 2 st hårdkokta ägg
  • salt

Garnering:

1 st stenbitsrom
300 g räkor med skal
dill

Det här behövs för 4-5 port:

Gör så här

1
Kantskär brödskivorna. Koka äggen, skala och hacka dem. Skala räkorna till fyllningen och skär dem i mindre bitar. Hacka dillen.

2
Vispa grädden och rör ner majonnäs. Smaka av med curry och salt. Tag undan ca 1/4 och spara det till garneringen.

3
Rör ner dill, ägghack och hackade räkor i resten av currygrädden. Lägg ihop brödskivorna med currygrädden emellan. Tryck till brödskivorna.

4
Bred den resterande currygrädden över och runtom tårtan. Hacka dillen fint och garnera tårtans kanter runtom med den. Skala räkorna och garnera tårtan med räkor, stenbitsrom och dillkvist.