Du behöver
- 6 st kycklingfiléer
- 1 pkt bladspenat
- 4 tsk kapris
- 3 tsk dijonsenap
- salt och peppar
Sås:
3 dl vatten
1.5 msk kycklingfond
1 tsk senapspulver Colmans
2 msk vit balsamvinäger
2 msk maizena
salt och peppar
Ugn: 200°
Det här behövs för 4-6 port:
Gör så här
1
Skär upp filéerna och banka ut dem lite med handen. Bred senapen över dem och fördela kaprisen ovanpå.
2
Krama ur vätskan från den tinade spenaten och grovhacka den. Fördela spenaten över kaprisen på filéerna. Salta och peppra.
3
Rulla samman köttet och fäst det med tandpetare eller bind om rullarna med steksnöre. Bryn dem vackert gyllene i lite matfett i en stekpanna. Lägg över rulladerna i en smord eldfast form.
4
Stek filéerna klara mitt i ugnen ca 15 minuter eller tills de är genomstekta.
5
Vispa samman vatten, kycklingfond, senapspulver och vinäger. Tillsätt Maizena och rör ut den. Låt allt få ett uppkok under omrörning. Smaka av såsen.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows