Du behöver

  • 6 st kycklingfiléer
  • 1 pkt bladspenat
  • 4 tsk kapris
  • 3 tsk dijonsenap
  • salt och peppar

Sås:

3 dl vatten
1.5 msk kycklingfond
1 tsk senapspulver Colmans
2 msk vit balsamvinäger
2 msk maizena
salt och peppar

Ugn: 200°

Det här behövs för 4-6 port:

Gör så här

1
Skär upp filéerna och banka ut dem lite med handen. Bred senapen över dem och fördela kaprisen ovanpå.

2
Krama ur vätskan från den tinade spenaten och grovhacka den. Fördela spenaten över kaprisen på filéerna. Salta och peppra.

3
Rulla samman köttet och fäst det med tandpetare eller bind om rullarna med steksnöre. Bryn dem vackert gyllene i lite matfett i en stekpanna. Lägg över rulladerna i en smord eldfast form.

4
Stek filéerna klara mitt i ugnen ca 15 minuter eller tills de är genomstekta.

5
Vispa samman vatten, kycklingfond, senapspulver och vinäger. Tillsätt Maizena och rör ut den. Låt allt få ett uppkok under omrörning. Smaka av såsen.

Portioner
0 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows