Du behöver

  • 3 st kycklingfiléer
  • 1 msk majsenamjöl
  • 2 st broccoli, färsk stjälkar
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 st gul lök
  • 2 dl vattenkastanjer
  • 2 msk olja
  • 1 msk ingefära finriven
  • 2 msk ostronsås
  • 2 dl hönsbuljong
  • 4 st nudlar portioner
  • 2 msk cashewnötter rostade

Till 4 port behövs:

Gör så här

1
Skär kycklingfiléerna i bitar. Strö över majsenamjöl och rör om. Skär ut små broccolibuketter ur broccolistjälkarna. Skiva vitlöksklyftorna och skär löken i klyftor.

2
Fräs i kycklingbitarna i olja. Tillsätt broccoli, vattenkastanjer, vitlök och lök.

3
Smaksätt med ingefära och ostronsås. Häll över dl hönsbuljong. Servera med nudlar och rostade cashewnötter.