Du behöver
- 3 st kycklingfiléer
- 1 msk majsenamjöl
- 2 st broccoli, färsk stjälkar
- 2 st vitlöksklyftor
- 1 st gul lök
- 2 dl vattenkastanjer
- 2 msk olja
- 1 msk ingefära finriven
- 2 msk ostronsås
- 2 dl hönsbuljong
- 4 st nudlar portioner
- 2 msk cashewnötter rostade
Till 4 port behövs:
Gör så här
1
Skär kycklingfiléerna i bitar. Strö över majsenamjöl och rör om. Skär ut små broccolibuketter ur broccolistjälkarna. Skiva vitlöksklyftorna och skär löken i klyftor.
2
Fräs i kycklingbitarna i olja. Tillsätt broccoli, vattenkastanjer, vitlök och lök.
3
Smaksätt med ingefära och ostronsås. Häll över dl hönsbuljong. Servera med nudlar och rostade cashewnötter.