Du behöver

  • 250 g nudlar eller spaghetti
  • 300 g champinjoner
  • 1.5 dl fiskbuljong
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 2.5 dl mellangrädde
  • 0.5 dl chilisås
  • 1 krm svartpeppar
  • 4 dl ost riven god
  • 1 st kräftstjärtar burk i lag
  • svarta oliver

Det här behövs för ca 4 port:

Gör så här

1
Ansa och skiva svampen. Fräs den i lite matfett tills vätskan har kokat in. Tillsätt lite mer matfett och stek ytterligare några minuter.

2
Häll fiskbuljong, mellangrädde, pressad citronsaft och chilisås i en kastrull. Låt det koka upp. Rör ner osten och låt den smälta. Smaka av med peppar.

3
Klipp eventuellt pastan i mindre bitar. Lägg den nykokta pastan i en smord eldfast form. Fördela kräftstjärtar och svamp över. Häll såsen över det hela och stick lite här och var i pastan så att såsen också kan rinna ner.

4
Gratinera mitt i ugnen ca 10-15 minuter eller tills allt är genomvarmt. Bjud gärna en sallad till.

Portioner
0 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows