Du behöver
- 250 g nudlar eller spaghetti
- 300 g champinjoner
- 1.5 dl fiskbuljong
- 1 msk pressad citronsaft
- 2.5 dl mellangrädde
- 0.5 dl chilisås
- 1 krm svartpeppar
- 4 dl ost riven god
- 1 st kräftstjärtar burk i lag
- svarta oliver
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
Ansa och skiva svampen. Fräs den i lite matfett tills vätskan har kokat in. Tillsätt lite mer matfett och stek ytterligare några minuter.
2
Häll fiskbuljong, mellangrädde, pressad citronsaft och chilisås i en kastrull. Låt det koka upp. Rör ner osten och låt den smälta. Smaka av med peppar.
3
Klipp eventuellt pastan i mindre bitar. Lägg den nykokta pastan i en smord eldfast form. Fördela kräftstjärtar och svamp över. Häll såsen över det hela och stick lite här och var i pastan så att såsen också kan rinna ner.
4
Gratinera mitt i ugnen ca 10-15 minuter eller tills allt är genomvarmt. Bjud gärna en sallad till.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows