Du behöver
- 1 st gul lök
 - 1 st purjolök
 - 2 st potatis
 - 2 tsk curry
 - 2 tsk garam masala
 - 1/2-1 st röd chili
 - 12 dl hönsbuljong
 - 3 st kycklingfiléer
 - 1 st burk majs ca 340 g
 - salt och peppar
 
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
                Skala och hacka löken. Ansa och strimla purjolöken. Skala och tärna potatisen. Fräs allt i lite matfett några minuter i en gryta.
            
2
                Kärna ur och ta bort hinnorna från chilin. Finhacka den. Rör ner chili, curry och garam masala i lökblandningen och låt det fräsa i ytterligare några minuter.
            
3
                Skär kycklingfiléerna i tärningar. Rör ner dem i grytan tillsammans med buljong och creme fraiche. Låt soppan koka på svag värme ca 10-12 minuter.
            
4
                Tillsätt avrunnen majs och koka några minuter till. Smaka av med salt och peppar.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






