Du behöver
- 600 g torskfilé
- 6 skiva parmaskinka
- 2 msk olivolja
- 1 st vitlöksklyfta
- 2 msk basilika hackad
- salt och peppar
- 6 dl pasta kokt
- 2 st tomater gula och 2 röda
- 1 st rödlök liten
- 1 näve rucolablad
- 1 st citron
- 2 msk olivolja
- salt och peppar
Ugn: 225°
Till 4 port behövs:
Gör så här
1
Skär fisken i 8 bitar. Blanda olja, pressad vitlök och basilika. Fördela det över fisken. Krydda med salt och peppar. Linda parmaskinkan runt fiskbitarna. Stek ca 15 minuter i ugnen.
2
Skär tomaterna i klyftor/halvor. Skiva rödlöken. Blanda pasta, tomater, lök och rucolablad i en skål. Droppa över olja och några droppar citron, smaksätt med flingsalt. Rör om.