Du behöver

  • 150 g räkor
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 krm curry
  • 1 st schalottenlök
  • 75 g champinjoner färska
  • 0.5 st paprika gul
  • 1.5 dl krossade tomater
  • 1 msk minifraiche

Tillbehör:

0.5 dl ris okokt
sallad

Det här behövs för 1 port:

Gör så här

1
Skala räkorna. Skala schalottenlök och vitlök. Hacka dem fint. Ansa och skiva svampen. Kärna ur och tärna paprikan.

2
Fräs löksorterna i lite matfett tillsammans med curry tills löken är mjuk.

3
Tillsätt paprika, tomatkross och minifraice. Låt allt koka upp och puttra några minuter. Smaka av med salt, peppar och eventuellt lite mera curry.

4
Rör ner räkorna och låt dem bli varma men inte koka, då blir de sega.

5
Ät räkröran tillsammans med kokt ris och sallad.