Du behöver
- 150 g räkor
- 1 st vitlöksklyfta
- 1 krm curry
- 1 st schalottenlök
- 75 g champinjoner färska
- 0.5 st paprika gul
- 1.5 dl krossade tomater
- 1 msk minifraiche
Tillbehör:
0.5 dl ris okokt
sallad
Det här behövs för 1 port:
Gör så här
1
Skala räkorna. Skala schalottenlök och vitlök. Hacka dem fint. Ansa och skiva svampen. Kärna ur och tärna paprikan.
2
Fräs löksorterna i lite matfett tillsammans med curry tills löken är mjuk.
3
Tillsätt paprika, tomatkross och minifraice. Låt allt koka upp och puttra några minuter. Smaka av med salt, peppar och eventuellt lite mera curry.
4
Rör ner räkorna och låt dem bli varma men inte koka, då blir de sega.
5
Ät räkröran tillsammans med kokt ris och sallad.