Du behöver
- 15 st digestivekex
 - 75 g smör eller margarin
 
Fyllning 1
                                                              400 g philadelphiaost
                                                              150 g hallon
                                                              3 st ägg
                                                              1.5 dl socker 
Fyllning 2:
                                                              2 dl crème fraîche
                                                              2 msk strösocker
                                                              2 tsk vaniljsocker 
Garnering:
färska hallon
Ugn: 175°
Det här behövs för ca 10-12 bitar
Gör så här
1
                Smula sönder kexen. Smält matfettet och rör samman kexsmulor och matfett. Tryck ut det i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda bottnen mitt i ugnen ca 5-10 minuter.
            
2
                Lägg alla ingredienserna till fyllning 1 i en matberedare och kör till en jämn smet. Häll smeten i den förgräddade bottnen.
            
3
                Grädda i nedre delen av ugnen ca 25-30 minuter.
            
4
                Rör samman ingredienserna till fyllning 2. Bred det över kakan. Grädda ytterligare ca 5 minuter. Låt kakan svalna.
            
5
                Lossa kanten och fördela färska hallon över kakan.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






