Du behöver

  • 2 st kycklingfil
  • 1 krm salvia
  • salt peppar
  • 2 skiva prosciutto
  • pasta ca 250 g okokt

Dressing:

3 msk olivolja
1 msk vatten
1.5 msk citron saft från
salt svartpeppar

Grönsaker:

2 st tomater
1 bitar gurka
2 st vitlöksklyftor
1 näve rucolasallad
75 g fetaost
1 dl svarta oliver
1 msk pinjenötter rostade

Gör så här

1
Krydda kycklingfiléerna med salvia, salt och peppar och linda in dem i den lufttorkade skinkan, prosciutton. Bryn i en panna, stek färdigt i ugn, 200° ca 10 minuter.

2
Koka pastan. Rör samman dressingen. Häll vattnet från pastan och blanda ner dressingen.

3
Hacka tomater, gurka och vitlök. Blanda ner det i den kokta pastan tillsammans med rucolasallad, smulad fetaost och oliver. Strö över pinjenötter.