Du behöver
Sockerkaka:
                                                              3 st ägg
                                                              3 dl socker
                                                              3 dl vetemjöl
                                                              1 tsk vaniljsocker
                                                              1 tsk bakpulver
                                                              0.5 dl vatten                       varmt
Ugn: 175°
                                                              1 st marängbotten                       (färdigköpt)
                                                              2.5 st banan 
Chokladgrädde:
                                                              2 dl vaniljkräm
                                                              150 g blockchoklad                       smält
                                                              3 dl vispgrädde 
Marängtäcke:
                                                              4 st äggvitor
                                                              250 g socker                       ca 3 dl
                                                              1 msk majsena
                                                              2 tsk vinäger
                                                              1 tsk vaniljsocker 











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            







                            
                            
                            
                            
                            
                            
Vill du göra det enklare: Spara lite av chokladgrädden och bred den över tårtan istället för marängen. Spritsa sedan vispad grädde som garnering. Vill du frysa tårtan går det bäst utan garnering.