Du behöver
- 90 g kassler benfri i tunna skivor
- 75 g morötter
- 75 g ärter
- 75 g potatis
- 2 dl lättmjölk
- 1 msk vetemjöl
- 1/2-1 tsk fransk senap
- salt och peppar
Garnering:
solrosskott
Det här behövs för 1 port:
Gör så här
1
Skala och skiva moroten. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Skala potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten. Häll bort vattnet.
2
Vispa samman mjölken med mjölet i en kastrull. Låt det koka på svag värme under omrörning ca 3-5 minuter.
3
Tillsätt potatis, morötter, ärter och senap. Låt allt bli genomvarmt. Smaka av med salt och peppar.
4
Grilla eller halstra kasslerskivorna hastigt. Lägg dem ovanpå grönsakerna och toppa med solrosskott.