Du behöver
- 1 st salladshuvud
- 1 st purjolök
- 1 st gurka
- 2 st röda paprikor
- cashewnötter
- 5 st ägg
- 3 st tonfisk burkar i olja
- Rhode Island sås
- bröd (att rosta)
Det här räcker till ca 4 port:
Gör så här
1
Sätt äggen på kokning, de får inte vara för löskokta och inte heller för hårdkokta, lite lagom.
2
Skölj salladen och bryt den i bitar och lägg i en skål.
3
Skölj purjolöken och hacka den tunnt. Skölj gurkan och hacka den. Skölj paprikorna och dela dem i bitar. Dela cachewnötterna i bitar.
4
Blanda alla ingridienserna i skålen med salladen. Ta de färdigkokta äggen och krossa dem med en gaffel och lägg sedan i dem i skålen med allt annat.
5
Ta ganska så mycket Rhode Island dressing på allt och rör om alla ingridienserna i skålen. Färdigt att servera.
6
Rosta bröd och ät till, eller lägg gärna på lite tonfisksallad på rostemackan.
Gott att dricka till är Päroncider.