Du behöver
- 150 g torskfilé
- salt och peppar
- 0.25 st squash
- 0.25 st röd chili
- 0.5 st vitlöksklyfta
- 1 st tomat
- 100 g räkor med skal
Tillbehör:
150 g potatis eller 1
Det här behövs för 1 port:
Gör så här
1
Kärna ur tomaterna och tärna dem. Ansa och tärna squashen. Ta bort kärnor och hinnor på chilin. Finhacka den. Skala och finhacka vitlöken. Skala räkorna.
2
Fräs chili, vitlök och squash i lite matfett i en fettsnål stekpanna någon minut. Tillsätt tomaterna och låt allt bli genomvarmt. Tillsätt räkorna.
3
Salta och peppra fisken. Stek den ca 2 minuter på varje sida i lite matfett i en fettsnål stekpanna. Ät fisken tillsammans med grönsakspytten och kokt ris eller potatis.