Du behöver

  • 1 st smörgåstårtbotten tredelad

Fyllning 1:

150 g mjukost
100 g skinka rökt
1 st äpple litet syrligt

Fyllning 2:

150 g philadelphiaost light
1.5 msk lättmajonnäs
8 st soltorkade tomater
2 msk basilika hackad

Garnering:

150 g philadelphiaost
1.5 msk lättmajonnäs
2 msk basilika hackad
100 g salami i tunna skivor
0.5 st honungsmelon
cocktailtomater röda och gula
paprika basilika
rucolasallad

Det här behövs för ca 10 bitar:

Gör så här

1
Bred mjukosten över den ena tårtbottnen. Tärna skinkan. Kärna ur och finhacka äpplet. Fördela skinka och äpple över osten. Lägg på en ny tårtbotten.

2
Rör ut Philadelphiaosten med majonnäs. Hacka tomater och basilika. Rör ner det i ostblandningen. Bred krämen över tårtbottnen. Lägg på den sista tårtbotten.

3
Rör ut Philadelphiaost med majonnäs och finhackad basilika. Bred krämen över och runtom hela tårtan. Kärna ur och skala melonen. Skär tunna skivor. Halvera tomaterna. Garnera som på bilden.