Du behöver
- 1 st kycklingfilé
- salt
- peppar
- dragon
- 0.75 dl cider
- 1 tsk pressad citronsaft
- 0.5 st äpple
- 40 g tagliatelle
- persilja
- rivet citronskal
Ugn: 200°
Det här behövs för 1 port:
Gör så här
1
Bryn kycklingfilén gyllene runt om i lite matfett i en fettsnål stekpanna.
2
Krydda med salt, peppar och dragon. Lägg över kycklingfilén i en eldfast form. Häll cider och citronsaft över.
3
Kärna ur äpplet och skär det i klyftor. Lägg dem bredvid kycklingen.
4
Stek kycklingen klar mitt i ugnen ca 15 minuter.
5
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Ringla över lite av skyn från kycklingen och blanda pastan med hackad persilja och rivet citronskal.
6
Ät kycklingen tillsammans med pasta och äpple.