Du behöver

  • 75 g lövbiff
  • 0.5 st purjolök
  • 0.5 st paprika
  • 75 g champinjoner
  • 0.75 dl buljong
  • 1 tsk soja
  • salt och peppar

Kryddkeso:

50 g keso
malen ingefära
0.5 msk chilisås
salt och peppar

Det här behövs för 1 port:

Gör så här

1
Strimla lövbiffen. Ansa och strimla purjolöken. Kärna ur och strimla paprika. Ansa och skiva svampen.

2
Hetta upp en teflonpanna och tillsätt ytterst lite matfett. Fräs kött och grönsaker under omrörning.

3
Tillsätt buljong och soja. Låt det bara koka upp. Smaka av med salt och peppar.

4
Rör ut keson med chilisås och smaka av med ingefära, salt och peppar. Servera kryddkeson till biffwoken. Koka 1/2 dl ris och servera till.