Du behöver
- 75 g lövbiff
- 0.5 st purjolök
- 0.5 st paprika
- 75 g champinjoner
- 0.75 dl buljong
- 1 tsk soja
- salt och peppar
Kryddkeso:
50 g keso
malen ingefära
0.5 msk chilisås
salt och peppar
Det här behövs för 1 port:
Gör så här
1
Strimla lövbiffen. Ansa och strimla purjolöken. Kärna ur och strimla paprika. Ansa och skiva svampen.
2
Hetta upp en teflonpanna och tillsätt ytterst lite matfett. Fräs kött och grönsaker under omrörning.
3
Tillsätt buljong och soja. Låt det bara koka upp. Smaka av med salt och peppar.
4
Rör ut keson med chilisås och smaka av med ingefära, salt och peppar. Servera kryddkeson till biffwoken. Koka 1/2 dl ris och servera till.