Du behöver
- 1 st minikalkon ca 3 kg
 
Fyllning:
                                                              3 st äpplen
                                                              15 st katrinplommon
                                                                citron                       skalet av 1
                                                                salt och peppar 
Glaseringen:
                                                              1 st aprikospuré
                                                              3 msk ljus soja
                                                              3 msk matolja
                                                              1 tsk salt
                                                              2 krm peppar
                                                              0.5 dl vatten 
Garnering:
                                                              4 st äpplen
                                                              16 st katrinplommon
                                                              1 st kanelstång
                                                              2 msk socker
                                                              1 dl rödvin
                                                                smör
                                                              4 tsk farinsocker 
Sås:
                                                              6 dl sky+buljong
                                                              4 msk mjöl+vatten
                                                              1.5 dl vispgrädde
                                                                fruktglasering
                                                                salt och peppar
                                                                soja 











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






