Du behöver

  • 4 st kycklingfiléer
  • 1 dl crème fraîche
  • 1.5 st vitlöksklyftor stora
  • 2 msk margarin eller olivolja
  • 1 st paprika (gul eller röd)
  • 0.5 st gul lök
  • 3 st tomater
  • 0.2 st gurka dels
  • salladsblad
  • pitabröd
  • salt
  • svartpeppar
  • chilipulver
  • curry

Det här behövs för 6 personer

Gör så här

1
Dela kycklingen och lägg ner i en stekpanna med matfettet och fräs till dem. Tillsätt cirka 1/2 dl vatten och kryddorna efter behag (dock ej så mycket svartpeppar). Lägg de färdiga kycklingbitarna i en skål. Skiva löken och salladen i tunna skivor och lägg upp på ett uppläggningsfat.

2
Pressa vitlöken och rör ned den i gräddfilen. Värm pitabröden och sen så är det bara att plocka ihop sin egen kycklingpita.