Du behöver
- 4 st kycklingfiléer
- 1 dl crème fraîche
- 1.5 st vitlöksklyftor stora
- 2 msk margarin eller olivolja
- 1 st paprika (gul eller röd)
- 0.5 st gul lök
- 3 st tomater
- 0.2 st gurka dels
- salladsblad
- pitabröd
- salt
- svartpeppar
- chilipulver
- curry
Det här behövs för 6 personer
Gör så här
1
Dela kycklingen och lägg ner i en stekpanna med matfettet och fräs till dem. Tillsätt cirka 1/2 dl vatten och kryddorna efter behag (dock ej så mycket svartpeppar). Lägg de färdiga kycklingbitarna i en skål. Skiva löken och salladen i tunna skivor och lägg upp på ett uppläggningsfat.
2
Pressa vitlöken och rör ned den i gräddfilen. Värm pitabröden och sen så är det bara att plocka ihop sin egen kycklingpita.