Du behöver

  • 4 bitar torskfilé
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 4 msk matolja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar

Snabbfrästa grönsaker:

1 st gul lök
1 st vitlöksklyfta
1 st paprika gul
1 st squash liten
1 st äpple syrligt
1 tsk salt
1 krm peppar
1 msk kapris

Garnering:

äppelskivor stekta
timjan
oliver ca 12

Det här behövs för ca 4 port:

Gör så här

1
Skala löken och vitlöken till grönsaksröran. Kärna ur paprikan och äpplet. Skär allt i fina stavar.

2
Fräs grönsaksstrimlorna och äpplet i lite matfett tills det mjuknar men har kvar lite spänst. Krydda med salt, peppar och kapris.

3
Skala och pressa vitlöken. Rör ner den i oljan. Gnid in fisken med vitlöksoljan. Salta och peppra.

4
Stek fisken ca 2-3 minuter på varje sida.

5
Lägg upp fisken på grönsaksbädden och garnera med stekta äppelskivor, timjan och oliver.