Du behöver
Grundrecept till pajskal:
                                                              125 g smör                       eller margarin
                                                              2.5 dl vetemjöl
                                                              1.5 msk kallt vatten 
Ugn:
200°
Skaldjurspajen
1 st sats pajdeg
Fyllning:
                                                              1 st kräftstjärtar                       ask  i saltlag
                                                              1 st burk krabbkött
                                                              200 g champinjoner
                                                              125 g mozzarellaost
                                                              1 dl hackad dill
                                                              3 st ägg
                                                              2 dl crème fraîche
                                                              1 dl mjölk
                                                              2 tsk senap                       fransk ljus
                                                                salt 
Ugn:225°
Det här behövs för 1 pajform, ca 24 cm i diameter och för ca 4 port:
Gör så här
Smula ner matfettet i mjölet med fingertopparna till en grynig massa. Tillsätt vattnet och arbeta raskt ihop allt till en deg. Lägg den kallt att vila ca 30 minuter.
Gör pajdegen enligt receptet och förgrädda pajskalet.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






