Du behöver
- 3 st äggulor
 - 4 msk florsocker
 - 3 dl vispgrädde
 - 4 msk fläderblomssaft outspädd
 - 1.5 msk gin
 
Jordgubbssås:
                                                              1 l jordgubbar
                                                                florsocker                       ca 3-4 msk
Det här behövs för ca 6 port:
Gör så här
1
                Lägg äggulorna i en skål tillsammans med florsocker. Vispa det riktigt ljust och pösigt.
            
2
                Vispa grädden till skum. Rör ner grädden i äggsmeten tillsammans med saft och gin. Rör till en jämn smet.
            
3
                Häll smeten i en rund form. Täck med plastfolie. Ställ formen i frysen och frys i minst 4 timmar. Doppa formen hastigt i varmt vatten och stjälp upp parfaiten ca 15-20 minuter innan den ska serveras.
            
4
                Rensa och skölj jordgubbarna spara gärna några till garnering. Dela bären i mindre bitar och lägg dem i en mixer eller matberedare. Kör till en sås. Smaka av med florsocker. Skeda lite av jordgubbssåsen över parfaiten. Bjud resten separat till.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






