Du behöver
- 3 st korv Curry-Curry
- ingefära centimeter
- 2.5 st vitlöksklyftor
- 4 msk vatten
- 1 st gul lök
- 1 st squash
- 1 st burk krossade tomater
- 1 tsk socker
- 1 tsk spiskummin malen
- 0.5 krm kajennpeppar
- salt
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
Skala ingefära och vitlök. Lägg det i en mixer och tillsätt vatten. Kör till en pasta.
2
Skala och skiva löken. Skär squashen i mindre bitar.
3
Stek löken i lite matfett tills den är mjuk och börjar få lite färg. Tillsätt ingefärspastan och stek under omrörning några minuter.
4
Tillsätt squash, tomatkross, socker, spiskummin och kajennpeppar. Låt allt puttra undr lock ca 10 minuter.
5
Skär korven i slantar. Lägg ner korven i tomatröran och låt grytan puttra i ytterligare några minuter. Smaka av. Bjud kokt ris och eventuellt lite svalkande matlagningsyoghurt till.