Du behöver

  • 3 st korv Curry-Curry
  • ingefära centimeter
  • 2.5 st vitlöksklyftor
  • 4 msk vatten
  • 1 st gul lök
  • 1 st squash
  • 1 st burk krossade tomater
  • 1 tsk socker
  • 1 tsk spiskummin malen
  • 0.5 krm kajennpeppar
  • salt

Det här behövs för ca 4 port:

Gör så här

1
Skala ingefära och vitlök. Lägg det i en mixer och tillsätt vatten. Kör till en pasta.

2
Skala och skiva löken. Skär squashen i mindre bitar.

3
Stek löken i lite matfett tills den är mjuk och börjar få lite färg. Tillsätt ingefärspastan och stek under omrörning några minuter.

4
Tillsätt squash, tomatkross, socker, spiskummin och kajennpeppar. Låt allt puttra undr lock ca 10 minuter.

5
Skär korven i slantar. Lägg ner korven i tomatröran och låt grytan puttra i ytterligare några minuter. Smaka av. Bjud kokt ris och eventuellt lite svalkande matlagningsyoghurt till.