Du behöver

  • 400 g kassler benfri
  • 1 st gul lök
  • 1 st röd paprika
  • 200 g minimajs djupfryst
  • 250 g broccolibuketter djupfryst
  • 2 dl vatten
  • 2 msk grönsaksfond
  • 0.5 tsk dragon smulad
  • hackad persilja

Det här behövs för ca 4 port:

Gör så här

1
Skala löken och tärna den grovt. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Dela majskolvarna i mindre bitar.

2
Lägg alla grönsakerna i botten på en vid låg kastrull eller i traktörpanna.

3
Rör samman vattnet med grönsaksfonden. Häll det över grönsakerna.

4
Skär kasslern i knappt centimeter tjocka skivor. Lägg dem lite omlott över grönsakerna och strö dragon ovanpå.

5
Låt allt koka upp och småkoka på svag värme under lock ca 10 minuter. Strö över hackad persilja. Bjud potatis, kokt pasta eller kokt ris till.