Du behöver
- kycklingfil ca 6
 - 1/2-1 tsk salt
 - 1 krm vitpeppar
 - 3 dl crème fraîche
 - 100 g skinka rökt
 - 3 msk hackad persilja
 - 1.5 tsk senap fransk
 - 2 dl ost riven lagrad
 
Ugn: 225°
Det här behövs för ca 6 port:
Gör så här
1
                Lägg filéerna i en smord ugnssäker form. Salta och peppra.
            
2
                Finhacka skinkan och blanda den med creme fraiche, persilja, senap och ost. Hit går rätten att förbereda.
            
3
                Bred blandningen över kycklingen och stek i mitten av ugnen i ca 25 minuter. Servera med någon grönsak och kokt eller stekt potatis, eller varför inte potatisrosor.
            
4
                Så här gör du potatisrosor:
Pressa kokt potatis, salta, lägg i en klick matfett och en äggula. Vispa moset pösigt och spritsa “rosor” på ett ugnssäkert fat. Gratinera i 250° ca 10 minuter eller tills topparna fått fin färg.
Pressa kokt potatis, salta, lägg i en klick matfett och en äggula. Vispa moset pösigt och spritsa “rosor” på ett ugnssäkert fat. Gratinera i 250° ca 10 minuter eller tills topparna fått fin färg.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






