Du behöver
- 1 l yoghurt naturell
- 1 st gurka
- 4.5 st pressade vitlöksklyftor
- salt och peppar
Det här behövs för ca 4-5 port:
Gör så här
1
                Häll yoghurten i ett kaffefilter, helst över natten (ska dra ordentligt), riv gurkan och häll även den i ett kaffefilter och låt dra ordentligt.
            
2
                Blanda yoghurten och gurkan i en skål, salta och peppra.
            
3
                Pressa vitlökarna och blanda i dessa i yoghurten.
            
4
                Låt stå 2 tim. i kylskåp  före servering.
            









 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                             
                            
Stark tzatsiki. Man kan ta lite mindre vitlök om man vill ha den mildare.