Du behöver
- 4 st kassler
- 4 st ananasringar
- 4 st cocktailtomater
- krasse
Sherrysås:
1 dl sherry söt eller halvsöt
1 st grönsaksbuljongtärning
2 dl crème fraîche
1 st krasse ask
Primörer:
morötter lättkokta späda
vårlök
sallat späd
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
Börja med såsen. Häll sherryn i en kastrull och smula ner buljongen. Låt det koka samman några minuter. Rör ner creme fraiche och låt såsen koka ytterligare några minuter. Tillsätt krassen.
2
Fräs kasslerkotletterna tills de får vacker färg på båda sidorna.
3
Stek ananasskivorna i lite matfett på båda sidorna.
4
Lägg ananasskivorna ovanpå kasslern. Garnera med cocktailtomater. Bjud kotletterna med sås, primörer, sallad och persiljepotatis.