• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Ska jag äntligen få lugn och ro?

  Hej Benny!

  Skriver till dig, för jag ser ingen ljusning på min och min mans tillvaro. Har tre underbara barn, alla har olika problematik och behov. Det har då blivit att jag försökt så mycket jag kunnat, att lösa deras problem och konflikter. Alla tre är myndiga på pappret, men behöver fortfarande stöd på olika sätt.

  Jag undrar bara om jag och min man får det lugnt omkring oss, vad gäller ekonomi, djur och barn. Jag vill också fråga om min man blir bättre i sin hälsa.

  Hoppas


  Bennys svar: Små barn, små bekymmer – stora barn, stora bekymmer, brukar man ju säga. Men du vet ju redan att ibland gör du alldeles för mycket. Du kan inte lösa allas problem, det är dina barn som ska lära sig att reda ut sina bekymmer. Sök inte konflikt med barnen, höj inte rösten. Var istället som en gps, som tydligt visar när man är ute på få fel väg och som stillsamt säger "vänd tillbaka till ruta ett, där lösningen finns".

  Vi har alla de svar vi behöver inom oss. Om vi inte lär oss det förblir vi barn alldeles för länge. Det är tid för dig och din man att få ett bra liv för er själva. Kärleken mellan er kommer att växa. Ekonomin blir densamma en tid, men sedan ser jag en förbättring. Jag ser också en friskare man.
  Ni har en fin framtid att se fram emot. Och barnbarn, det får ni många!

  Kram Benny

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!