• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Hörde min syster våra sista ord?

  Hej Benny!

  Min syster somnade in tidigare i år, efter en lång kamp mot cancer. Hon kämpade för att hinna ta farväl av sin ena son, som bor utomlands. Men hon föll i medvetslöshet dagen innan han kom.

  Förstod och hörde hon att han kom och hörde hon vad vi sa de sista dagarna? Ögonbrynen var det enda hon kunde röra  på, så jag bad henne röra på dem om hon hörde mig. Det gjorde hon, vilket jag tolkar som ett ja, men är ändå osäker.

  Hon hade stor ångest för att dö. Men jag sa, att mamma kommer när det är dag. Min syster skulle på något vis meddela mig om det stämde, men jag kan inte känna något.

  Benny svarar:

  Min vän, en ängel står vid sängkanten, när döden väntar. Aldrig är sinnena så stora, öppna, som precis innan en älskad människa går bort. Din syster hörde och kände när hon reste mellan två världar, var på väg över till andra sidan. Er mor hämtade henne, det var hon som var ängeln som trofast stod kvar.

  Din syster tyckte inte hon var färdig, ville inte, hade önskat mer tid. Men nu har hon ingen ångest längre, hon är lycklig där hon är och har fått insikt om, varför det var hennes tur.

  Hon vill säga något till dig, att du ska leva fullt ut, medan du kan. Fyll dina dagar med liv! Slösa inte bort din tid på futtigheter. Livet är den största gåva man kan få.

  Kram Benny

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!