• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Varför händer inget omkring mig?

  Hej Benny!

  Jag står och stampar i mitt liv och kommer inte vidare. Varken med nytt arbete eller ny kärlek. Har varit singel i 17 år och är redo mer än någonsin.

  Gick en spa-utbildning 2014 och kände mig glad och lycklig. Hittade tillbaka till mig själv. Men jag är fortfarande kvar på mitt arbete inom vården och är mentalt helt klar med detta.

  Snälla, ser du någon förändring och kärlek till mig snart?

  Benny svarar:

  Den dag du vågar öppna ditt hjärta kommer du att möta kärleken. Ditt hjärta har varit stängt i så många år, och du har visat det så tydligt, att ingen har vågat komma nära dig. Men jag ser romantik för dig. En man du redan träffat blir den som öppnar ditt hjärtats dörrar igen. Han har gått och tänkt på dig ett bra tag. Det är en herre med ett sympatiskt utseende och ett gott hjärta. Han har gått från att vara mörkhårig till mer grå och har ärliga blå ögon. Turen är verkligen på din sida den här gången, ni kommer att trivas gott tillsammans.

  Spa-utbildningen var bra för dig, du utvecklades och växte som människa på många sätt. Ditt självförtroende blev bättre och du insåg att det finns möjligheter också för dig. Men jag ser inte något nytt arbete ännu, det är tuffa tider inom många branscher. Men ge inte upp, jag förstår att du är trött på ditt slitsamma jobb inom vården.

  Kram Benny

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!