• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Varför ville han gifta sig med mig?

  Jag och min man har varit ihop sedan mitten av tonåren, i snart 40 år. Jag har friat några gånger, men han har sagt ett absolut nej. För tre år sedan chockade han mig med att fria! Varför, efter alla dessa år som han inte velat? Det känns inte som om det var ett bröllop. Ingen fick veta något, inget namn i ringarna, ingen bröllopsmiddag, Ingenting!

  Jag har en känsla av att han hade kontakt med en thailändska i den vevan och att det var därför han friade. Han fick kalla fötter, tror jag. Han har varit dum många gånger under åren, otaliga är de tårar som runnit. Han har blivit lite snällare, men varför stannar man i ett förhållande, där svärmor bestämmer över sonen? Hon har honom i sin makt och jag, kommer alltid i andra hand.

  Benny svarar:

  Gratulerar till bröllopet! För det blev ett bröllop i alla fall. Din man ville verkligen gifta sig med dig, frieriet var allvarligt menat. Men han är snål på många sätt, både med känslor och pengar. Det blev inte den lyckliga dag du hade drömt om.

  Mycket riktigt var han på väg in i en relation med kvinnan, men insåg i sista minuten vad han kunde gå miste om. Han bröt kontakten med henne och är dig trogen idag. Sen undrar jag förstås, som säkert du själv också gjort, varför har du stannat hos honom så länge?

  Kram Benny

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!