• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Här är sommarens bästa bilder!

  I början av sommaren utlyste vi tävlingen "Sveriges finaste sommarbild". Gensvaret blev överväldigande och här presenterar vi de tio bästa läsarbilderna. Njut av sommaren en gång till!

  Här är sommarens bästa bilder!

  Det här får vinnarna

  1:a pris
  Valfri prenumeration från dintidning.se till ett värde av 450 kr. På din tidning kan du välja mellan en rad olika prenumerationer på tidningar inom alla intresseområden.

  2:a–4:e pris
  Valfri prenumeration på dintidning.se till ett värde av 250 kr.

  5:e–10:e pris
  Boken Hej 60-tal! av Torbjörn Österholm, full av nostalgiska bilder och texter om detta spännande årtionde. Utgiven av Hemmets Journal.

  1:a pris: Krabbfiske i Bohuslän Stort grattis till Carolina Lilljequist i Fjällbacka som tog den här härliga bilden på Badholmen när hennes barn och en kompis fiskade krabbor.

  1:a pris: Krabbfiske i Bohuslän
  Stort grattis till Carolina Lilljequist i Fjällbacka som tog den här härliga bilden på Badholmen när hennes barn och en kompis fiskade krabbor.

  2:a pris Solnedgång i kristallkulan Solnedgångar är ofta vackra men det är sällan man kommer på idén att fånga dem i en glaskula. Men det gjorde Susanne Wallin i Degerfors.

  2:a pris Solnedgång i kristallkulan
  Solnedgångar är ofta vackra men det är sällan man kommer på idén att fånga dem i en glaskula. Men det gjorde Susanne Wallin i Degerfors.

  3:e pris: I maskroshavet
  Många tycker att maskrosor är ett otyg men det går inte att förneka att de lyser upp! Theresa Hounamaa i Söråker fotade sin hund Flinga i det härliga gula maskroshavet.

  Ulligaste gulligaste ungarna Karin Thorell i Överkalix är det som har tagit den här fina bilden av en liten syskonskara knipungar.

  4:e pris: Ulligaste gulligaste ungarna
  Karin Thorell i Överkalix är det som har tagit den här fina bilden av en liten syskonskara knipungar.

  5- 10 pris: 

  Bilden av en sommaridyll En liten röd stuga vid en spegelblank sjö – kan det bli mer svensk sommaridyll än så? Karin Lindström i Lund tog den fina bilden vid Vänern.

  Bilden av en sommaridyll
  En liten röd stuga vid en spegelblank sjö – kan det bli mer svensk sommaridyll än så? Karin Lindström i Lund tog den fina bilden vid Vänern.

  Sommar på ett strå Samla smultron på ett strå har barn gjort i hundratals år. Sara Gustavsson i Karlstad tog bilden av ett klassiskt sommarnöje.

  Sommar på ett strå
  Samla smultron på ett strå har barn gjort i hundratals år. Sara Gustavsson i Karlstad tog bilden av ett klassiskt sommarnöje.

  Bästa sommarkompisar
  William kramar om lammet Melvin, som han själv döpt. Mamma Ilse Gütmane i Järfälla tog den fina bilden av kärleken mellan ett barn och ett djur.

  Fjärilen gör sommaren En fjäril på en blomsteräng – vilket ljuvligt sommarminne! Annika Enberg i Örebro är det som fotograferade vinbärsfuksen i sin färgglada omgivning.

  Fjärilen gör sommaren
  En fjäril på en blomsteräng – vilket ljuvligt sommarminne! Annika Enberg i Örebro är det som fotograferade vinbärsfuksen i sin färgglada omgivning.

  I kölvattnet på sommaren
  En båtresa i skärgården … Det blir inte mycket mer sommar än så! Liisa Hendler-Landy i Nynäshamn fångade kölvattnet och den vajande flaggan på bild.

  Dagg i morgonljus Tidig försommarmorgon på ängen. Då hänger daggen fortfarande kvar på blommor och strån. Marie Larsson i Markaryd var uppe tidigt och plåtade.

  Dagg i morgonljus
  Tidig försommarmorgon på ängen. Då hänger daggen fortfarande kvar på blommor och strån. Marie Larsson i Markaryd var uppe tidigt och plåtade.

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!