• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Bröllopslycka för Måns och Ciara Zelmerlöw!

  Ett stort grattis säger vi till artisten Måns Zelmerlöw och skådespelerskan Ciara Janson som gifte sig i förra veckan. Bröllopet hölls i Kroatien och vänner och familj hade flugit dit för att närvara på bröllopet som ägde rum under bar himmel i solnedgången.

  Bröllopslycka för Måns och Ciara Zelmerlöw!

  Ciara bar brudklänning med långt släp och hade fem tärnor vid sin sida. Måns Zelmerlöw var stiligt avslappnad i kavaj, utan slips.

  Under ceremonin som hölls både på engelska och svenska, framfördes flera kärlekssånger och sjöng gjorde bland andra Sarah Dawn Finer. Bland gästerna fanns förstås sångerskan och vännen Carola Häggkvist som i en film på Instagram uppger att ceremonin rörde dem alla till tårar.

  – Jag grät, du grät. Måns grät hela tiden, Ciara grät, säger Carola Häggkvist i filmklippet.

  Måns och Ciara träffades på ett bröllop sommaren 2016 och kärleken slog ned som en bomb. De flyttade ihop i London och har tillsammans därefter fått den gemensamma sonen Albert. Måns blev också bonuspappa till lille Archie, som Ciara fick i ett tidigare förhållande. När paret var i Kroatien sommaren 2017 friade Måns till Ciara och det blev givetvis ett ja. Bröllopsryktena har surrat länge och i mars i år lade Ciara ut en bild av inbjudningskorten på Instagram. Måns och Ciara valde att gifta sig i Kroatien, samma land som de förlovade sig i.

  Grattis och lycka till säger vi till herr och fru Zelmerlöw!

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!