• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Här är Sveriges sötaste kattbild!

  I våras utlyste vi fototävlingen Sveriges sötaste kattbild och ni läsare fick rösta bland de tio slutkandidaterna. Nu är röstningen avgjord och vi gratulerar vinnarna! Alla tio slutkandidater får pris och de tre på pallplats får finast!

  Här är Sveriges sötaste kattbild!

  Första pris
  Stort grattis till Maritha Karlsson i Föglö på Åland som skickade in den söta bilden föreställande två rara kattsyskon som myser tillsammans på sängen! Maritha vinner förstapriset, en klösmöbel från Trixie som syskonparet säkert kommer att älska! Vinnarbilden hade nr 10 i tävlingen.

   

  Andra pris
  Den kanske dråpligaste bilden av alla föreställer Felix som sträckte ut sig i sin fulla längd på mattes ben. Annika Waern i Lidingö skickade in bilden och vinner en dricksfontän från PetSafe. Den här bilden hade nummer 7 i tävlingen. 

   

  Tredje pris
  Katter har en förmåga att finna sig till rätta i de mest udda utrymmen. Mauritz Johansson i Staffanstorp fotade Nellie när hon hittat ner i vattenhinken och läsarna röstade fram bilden till tredje pris, en FroliCat rävsvans. Den här bilden hade nr 8 i tävlingen. 

   

  4–10 pris
  Övriga slutkandidater (Bild nummer 1, 2, 3, 4, 5, 6 och 9) vinner varsitt exemplar av boken Vad säger katten? av Ylva Stockelberg, Hemmets Journals egen kattexpert.

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!