Alla artiklar

  • Svampcarbonara

    Klassisk carbonara, med en lite vildare smak från svamp och färsk timjan.

  • Krämig getostgnocchi med salamichips

    Alla gillar inte getost och i den här krämiga ostsåsen går det lika bra att använda gorgonzola. Och salamichipsen kan man göra på samma sätt med parmaskinka.

  • Minestrone med tortellini

    Med färsk pasta i den klassiska italienska bondsoppan blir den både mer fyllig och matig.

  • Ravioli med squashpesto

    Lyxig snabbmat. Den här goda peston passar också bra att bara doppa bröd i eller klicka på crostini.

  • Smörgåstårta till far

    Du behöver Fyllning 1: 150 g skinka rökt 1 dl gräddfil 1 dl majonnäs 1 dl hackad persilja salt peppar Fyllning 2: 0.5 st kyckling…

  • Helen: En liten manick räddade mitt liv

    Fyra år gammal fick Helen Simonsson en pacemaker, som ett av de allra första barnen i Sverige. Den satt utanpå magen, var stor som en större tändsticksask och hade sladdar som stack ut. Men för Helen var den livsavgörande.

  • Chokladkolasnitt

    Du behöver 150 g smör 1.5 dl farinsocker 1 msk vaniljsocker 2 msk ljus sirap 1 msk kakao 1 tsk bakpulver 3.5 dl vetemjöl 0.5…

  • Mandeldrömmar

    Du behöver 200 g smör 1.5 dl strösocker 25 st sötmandlar 4 3/4 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker Ugn: 160° Gör så…

  • Chokladgranar

    Du behöver 200 g smör 2.5 dl strösocker 6 dl vetemjöl 0.5 dl kakao 1.5 tsk vaniljsocker 1 st ägg Pensling: 1 st äggvita 1…

Scroll to Top